fredag 14 mars 2008

Dessa ungar!

Alltså... jag ær SAAAA imponerad av alla larare!! Ni ar verkligen hjaltar! Idag var jag bara sa trøtt pa dem. Nar de inte lyder mig, utan fortsatter prata høgt och ljudligt over hela klassrummet... Sa frustrerande!

Får væl tillægga, før att balansera bilden, att de oftast ær goa...

4 kommentarer:

Lotta sa...

Då har du väl ändå smorda, avskilda och relativt helgade ungar till skillnad från oss andra vanliga dödliga;) Fast det klart - pastorns barn är ju alltid värst!

susanne sa...

Hmmm, vi har sakert nagot pastorsbarn, vet faktiskt inte... Ja, de flesta ar duktiga och skotsamma, men det finns nagra som diskuteras mer pa personalmoten... Har ni blivit pastorer, syrran? haha...

Lotta sa...

You wish! Nä, här tjänar vi så lite som möjligt på scen, mer i kök, städskrubbar och blomsterbodar! Och hur barn till sådana blir har jag inte sett ngra mer ingående studier om, kanske ovanligt gnälliga? Vild gissning...

Anonym sa...

haha, och ja som haft en helg som vart heelt tvärt om..bara ser massa söta ungar man blir helt förälskad i helatiden.. Martin och Mia har ju fått en liten flicka, såå söt!!:) ja, de går bra här hemma i kyrkan..lite orolig för en viss anställd som ja tycker jobbar jämt bara!! ( Btw, du kommer inte tro mig men de är SNÖ här hemma!! har snöat hela natten:S ucsh!=) )